Klant worden?

Dit is hoe wij werken.

Wij zijn Salty Butcher

Vers vlees is goed vlees. Daarom werken wij enkel met de allerbeste leveranciers. Van Ibericovarkens uit Spanje tot rundvlees uit Zuid-Amerika. Door korte lijnen met boeren uit deze regio's, maar ook uit Nederland, krijgen wij snelle leveringen, zo garanderen wij verse vleesproducten.

Wij leveren verse vleesproducten aan hotels, restaurants en bedrijfs- en partycatering. Daarnaast heeft al ons personeel ervaring binnen de horeca en/of de vleesbranche. U begrijpt het al: bij Salty Butcher bent u aan het juiste adres voor kwaliteit en inspiratie.

Een ruim assortiment vleesproducten Vaste aanspreekpunten Vandaag besteld, morgen geleverd Eerlijke producten, direct van de bron

Ons assortiment

De kwaliteit van het vlees staat bij Salty Butcher op één. Want als de kwaliteit van onze producten eersteklas is, komt de rest vanzelf.

In eerste plaats zorgen wij voor vleesproducten van de beste kwaliteit, maar direct daaropvolgend komt onze service, levering en innovatie.

Bestellen bij
Salty Butcher

Klant bij ons worden? Wij maken het bestelproces graag zo makkelijk mogelijk voor u. Zo werken wij met het online bestelplatform inOne, voor klanten die graag van achter de computer of vanuit de app bestellen. Snel en makkelijk. Liever iets meer contact? Wij hebben vaste aanspreekpunten en korte lijnen. Bel ons kantoor voor vragen of bestellingen en we helpen u graag.

Online bestellen via inONE

Salty Butcher maakt gebruik van het online bestelplatform inONE. Dit platform is specifiek gericht op de horeca. De missie is simpel: iedere horeca-onderneming kan via één punt bij al haar leveranciers bestellen. Simpel en snel.

Via de gratis inONE app vindt u alle productinformatie, actuele prijzen en beschikbaarheid van de producten.

Bestellen via ons kantoor

Liever persoonlijk contact? Onze medewerkers staan voor u klaar! Of u nu vragen heeft over de producten, een bijzondere bestelling wilt plaatsen of het liefst een vast aanspreekpunt binnen Salty Butcher heeft: wij kunnen u helpen.

Bel ons kantoor op +31 (0)255 525 536 en dan beantwoorden we uw vragen of voeren we uw order direct door. Korte lijnen, zo hoort het.

Wat klanten zeggen

Danny
Lees verder
Top-ervaring met Salty Butcher. Mooie stukken vlees en goed verpakt.
Marc
Lees verder
De kalfssucade en ribeye zijn van PRACHTIGE kwaliteit! Voor herhaling vatbaar
Norah
Lees verder
Handig bestelsysteem, snelle levering, verse producten en goed verpakt. Gewoon goed! Zeer tevreden
Ook uitproberen? Bestel onze producten via inONE!

Al klant bij Salty Butcher? Ontvang onze weekaanbiedingen!

Speciaal voor onze vaste klanten hebben wij de weekaanbiedingen in het leven geroepen. Vlees van topkwaliteit, maar dan voor een extra lage prijs. Zo laten wij onze vaste klanten zien dat wij ze waarderen.

Bent u een vaste klant, maar ontvangt u deze weekaanbiedingen nog niet? Meld u snel aan!